Lähimatkailupäivillä syksyllä 2020 järjestetään erilaisia pyöräretkiä. Pyörällä pääsee tutustumaan Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin ja fatbikella Nuuksion kansallispuistoon.

Opastettu pyöräretki Tuusulanjärven taiteilijayhteisön maisemissa

Oppaan johdolla reitti kulkee Krapilta Tuusulan Rantatietä ja päättyy Ainolaan. Retken aikana kuullaan Tuusulanjärven taiteilijayhteisön synnystä ja elämästä. Reitin varrella nähdään Aleksis Kiven kuolinmökki, J. H. Erkon Erkkola, Lottamuseo, Pekka Halosen Halosenniemi, Paloheimojen Kallio-Kuninkala, Järnefeltien Suviranta, Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin Ahola ja Ainola. Lauantaina 26.9. klo 12. Lue lisää.

Fatbike-retket Nuuksioon

Lähde tutustumaan lähimaastoon fatbike:llä oppaan johdolla. Saat ajovinkit ja pyörän säädön asiantuntijalta, sekä mukavan luontosysäyksen rennosti polkuja ja pikkuteitä pitkin ajellessa. Matkalla harjoitellaan myös teknisiä ajotaitoja. Lähde kokeilemaan, mutta varo: fatbike-kärpänen voi puraista lujaa! Retket to 24.9. ja pe 25.9. Lue lisää.

Jaa lähimatkailuvinkkejä somessa
Categories: Ajankohtaista