Kummituksia, taikoja, teloituksia. Lähimatkailupäivillä (24.-27.9.) pääsee tutustumaan menneisyyteen kahden hyvin erikoisen – ja erilaisen -kierroksen kautta.

Porvoossa järjestetään Taikoja ja turmioita -kierros., jossa kuullaan Porvoon synkistä tapahtumista ja kolkoista ihmiskohtaloista, taikoja ja uskomuksia unohtamatta. Kierroksella vieraillaan kirkon ja kuolleiden kylän tienoilla sekä vieraillaan entisellä rangaistuspaikalla.

Kuka oli Porvoon viimeinen teloitettu? Entä millaiset miehet hautoivat kukonmunaa kainalossa? Tutustu vähemmän tunnettuun Porvoon historiaan! Ihmettele faktoja ja naura uskomuksille. Hämmästy legendoja ja haamuja. Kierros lauantaina 26.9.20 klo 15. Lue lisää.

Vantaan Håkansbölen kartano tunnetaan kummitustarinoistaan, kauniista miljööstään ja arkkitehti Armas Lindgrenin suunnittelemasta jugend-päärakennuksesta. Lähimatkailupäiviin kartano osallistuu perjantai-illan erikoisohjelmalla: kartanon puistossa järjestettävillä kummitustarinakierroksilla! Tule kierrokselle mukaan kuulemaan, mistä kartanon kummitustarinat ovat saaneet alkunsa ja keitä kaikkia kartanon tiluksilla uskotaan yhä kummittelevan.

Kummitustarinakierros järjestetään ulkona kartanon puistossa, mutta kierrokseen sisältyy myös vierailu kartanon päärakennuksessa. Kierrokset perjantaina  25.9. klo 20.00 ja klo 21.00. Lue lisää.

Jaa lähimatkailuvinkkejä somessa
Categories: Ajankohtaista