Ilmailumuseossa on Lähimatkailupäivillä tarjolla monenlaista ohjelmaa koko perheelle. Luvassa erilaisia ilmailu-aiheisia opastuksia, lentokoulua, simulaattoreita ja ilmailujoogaa.

Perheen pienemmät pilotit voivat tutustua lentämisen perusteisiin erityisessä Pikku Pilotin lentokoulussa. Lentokoulussa tutustutaan yhdessä havainnoiden ja pohtien lentämisen perusteisiin sekä miten erilaiset museon näyttelystäkin löytyvät ilma-alustyypit pysyvät ilmassa.

Pikku Pilotin lentokoulut lauantaina 26.9. klo 10:30 ja klo 12.30.

Vantaan Aviapoliksessa sijaitseva Ilmailumuseo tarjoaa ihmeteltävää ja kiehtovaa ilmailusta koko perheelle. Ilmailujooga on ilmailuteemaista joogaa. Puolituntisen rentouttavan joogatuokion jälkeen olo voi olla kevyt kuin kuumailmapallolla.

Ilmailujoogaa
to-pe 24.-25.9. klo 10:30 ja 11:30
su 27.9. klo 12:30 ja 13:30

Entä oletko haaveillut lentämisestä? Ilmailumuseossa pääset nauttimaan lentämisestä ja kokeilla itse, miltä tuntuu olla koneessa kun maa jää kauas alapuolelle. Simulaattorilla lentämällä ja voit kokeilla, miten hyvin hallitset ohjaimet ja koneen hallinnan. Tällä lentokoneella lentäminen on tietysti turvallista joten ensikertalainenkaan ei tarvitse jännittää. Lentämisen tunnelmaan pääsee Messerschmitt- hävittäjällä tai viranomaishyväksytyllä Diamond DA42- simulaattorilla. 

Tutustu simulaattoreihin

Ilmailumuseon ohjelma Lähimatkailupäivillä 24.-27.9.

Jaa lähimatkailuvinkkejä somessa
Categories: Ajankohtaista