Hanasaaressa nautitaan kulttuurista ja minilomasta

Taidetta ja elämyksiä upeissa saarimaisemissa

Kulttuurikeskus merimaisemissa

Hanasaari on kongressikeskus nykyaikaisine tiloineen, laadukkaine ravintoloineen ja omine hotelleineen, jonka huoneista avautuu merinäköala. Hyvin hoidetun rakennuksen tiloja ja ympäristöä koristaa runsas ja inspiroiva pohjoismainen taide.

Hanasaaren hotellissa on mahdollista yöpyä tai viettää miniloma kulttuurin parissa. Myös lemmikit ovat tervetulleita yöpymään ennakkoilmoittautumisella.

Taidegalleriassa on nähtävillä taidetta pääosin Suomesta ja Ruotsista, mutta myös muista Pohjoismaista.

Taidepuistossa teemana eri vuodenajat

Hanasaaressa voi kokea taide-elämyksiä sopusoinnussa luonnon kanssa: upea Taidepuisto tarjoaa mahdollisuuden ihailla pohjoismaista taidetta ulkoilmassa.

Hanasaaren kulttuurikeskuksen ja meren väliin levittäytyvässä Taidepuistossa kantavana ideana on vuodenajat ulkoilmataideteosten teemana.

Noin 500 metrin pituinen sorapolku kulkee rakennuksen ympäri, ja taideteosten luo on esteetön pääsy.

Lue lisää

Opastukset Hanasaaren taidepuistossa​

Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan Taidepuiston pohjoismaisiin teoksiin sekä nauttimaan ainutlaatuisesta merellisestä miljööstä!

Torstai 24.9. klo 13

Torstai 24.9. klo 15

Perjantai 25.9. klo 13

Perjantai 25.9. klo 15

Opastusten hinta: 12€/ hlö, hintaan sisältyy kahvi + pulla aulan kahvilassa & viinibaarissa.
Opastuksen kesto n 30min.

Opastuskieli: suomi

Osallistujamäärä: max. 16 hlö/kierros.

Ilmoittautumiset/varaukset tästä

Art & Wine -teemaviikonloppu

Lauantai 26.9.2020

Vietä rentouttava viikonloppu Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä hyvistä yöunista.

Lauantaina voit osallistua tunnelmalliseen saunaelämykseen sekä opastettuun ”Samppanjaa ja taidetta” -kierrokseen, ja teemaviikonlopun kruunaa tasokas à la carte ravintola PLATSissa upeiden viinien kera. Sunnuntaiaamun voit aloittaa rauhallisesti pitkän kaavan mukaan saunoen ja buffet-aamiaisesta nauttien.
Lue lisää Art&Wine -teemaviikonlopusta ja varaa miniloma nyt! 

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla.

Hanasaari suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja. 

Kulttuurikeskus sai alkunsa kun Ruotsin valtio antoi Suomen juhlavuonna 1967 maalle anteeksi 100 miljoonaa kruunua sodanaikaisia velkoja, päätti Suomen hallitus vastata eleeseen vastalahjalla ja perustaa yhteisesti hallinnoidun kulttuurikeskuksen, jonka tehtävänä olisi kehittää maiden välisiä suhteita.

Lue lisää Hanasaaren Galleriasta

Vieraile Hanasaaressa

Kotisivut

Jaa lähimatkailuvinkkejä somessa