KokoTeatteri mukana Lähimatkailupäivillä

KokoTeatteri osallistuu Lähimatkailupäiville tarjoamalla lippuetuja Lähimatkailupäivien aikaisiin esityksiin 24.–27.9.

Etu 1: Kaikille KokoTeatterin sähköpostilistalaisille (ja listalle liittyville) tarjoamme -2 € alennuksen teatterilipuista. Kyseessä on jatkuva etu kaikkiin KokoTeatterin esityksiin.

Etu 2: Kaikille KokoTeatterin ystäväklubilaisille (ja ystäväklubiin liittyville) tarjoamme Lähimatkailupäivien aikana esitettäviin esityksiin -5 € lippuedun. Tämä etu on voimassa vain Lähimatkailupäivien ajan.

*****

Tarjouksia ei voi yhdistää keskenään. Lippuja on myynnissä esityksiin vain rajallinen määrä.

Jatkuva lippuetu sähköpostilistalaisille

Kaikille KokoTeatterin sähköpostilistalla oleville tarjotaan jatkuvaa -2 €/lippu/hlö etua teatterilippuihin. Etu on jatkuva ja tarjoushintaiset liput varataan osoitteesta bookings@kokoteatteri.fi. KokoTeatterin sähköpostilistalle voi liittyä verkkosivujen etusivun alalaidasta. Liity sähköpostilistalle ja nauti jatkuvasta lippuedusta.

Lippuetu ystäväklubilaisille tapahtuman aikana

Kaikille KokoTeatterin ystäväklubin jäsenille on tarjolla tapahtumapäivinä kertaluontoinen lippuetu -5 €/lippu/hlö tapahtumapäivien esityksiin. Ystäväklubiin liittyminen on maksutonta ja lippuedun voi hyödyntää ainoastaan Lähimatkailupäivien aikaisiin esityksiin. Liity ystäväklubiin: http://www.kokoteatteri.fi/esittely/ystavaklubi/.

Tarjoushintaiset liput varataan osoitteesta: bookings@kokoteatteri.fi. Lippuja on myynnissä esityksiin vain rajallinen määrä.

Näytökset Lähimatkailupäivien aikana:

– To 24.9. klo 19: Aktivistinäytelmä 3 (Ennakkonäytös). Lue lisää.

– Pe 25.9. klo 19: Aktivistinäytelmä 3. Lue lisää.

– La 26.9. klo 19: Timo Tuominen: Toivechansonkonsertti. Lue lisää.

– Su 27.9. klo 14: Aktivistinäytelmä 3. Lue lisää.

*****

KokoTeatterista
KokoTeatteri on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka on toiminut vuodesta 1997. Teatterin omassa ohjelmistossa on toisessa äärilaidassa draama ja toisessa nykytanssi. KokoTeatterissa tehdään viihdyttäviä esityksiä, jotka haastavat ajattelemaan. Oman ohjelmiston lisäksi KokoTeatterissa nähdään lukuisia vierailuesityksiä. Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistyi Koko Jazz Club, josta on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö. KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Jaa lähimatkailuvinkkejä somessa